Let’s try this

Follow my blog with Bloglovin

(English below)

Hva begynner man egentlig med å si når man har startet en blogg?

Hei! Hallo!

Du vet når du sitter oppe lenge på fredagskvelden og du begynner å bli kreativ? Du får alle mulige ideér og føler egentlig at du kan erobre hele verden? Ja, denne bloggen begynte på fredagskvelden, og nå har den fått liv.

Har egentlig hatt blogg i tankene lenge. Så hvorfor ikke prøve det ut? Dette kommer ikke til å bli en matblogg eller en rosablogg. Den kommer til å vise hva min kreative side av hjernen har å tilby. De som kjenner meg vet at jeg elsker å være kreativ og liker å vise det frem, så nå er det på tide å tørke støv av kameraet og finne frem blyanten.

Kommer til å satse på å poste en gang i uken.
Jeg poster også en del på Instagram, så sjekk den ut om du vil, og følg gjerne!

I try to always remember this 🙌🏻

A post shared by Benedicte (@jenssendesign) on

// What do you say when you start a blog? Hi! You know those late friday night thoughts you get and you get creative? You get all sort of ideas and feel like you could conquer the word. Well this blog is one of those thoughts. This is not gonna be a food blog or anything like that. It is gonna be a blog where I share my creative side of my brain. So stay tuned for creative posts once a week. In the meantime, follow my Instagram!

6 thoughts on “Let’s try this”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s