Introduction

(English below)

På tide med en kjapp introduksjon for de som ikke vet hvem jeg er. Jeg heter Benedicte og er snart 23år. Jeg er utdannet grafisk designer og er for tiden på jobbjakt. Elsker å være kreativ og har mange kreative hobbyer. Derfor lagde jeg denne bloggen så jeg har et sted å dele prosjektene mine. Målet er å prøve å få til et innlegg hver Søndag.

Fun facts om meg:

 • Klarer ikke knipse
  (I can not snap my fingers)
 • Er ekstremt glad i katter
  (I really love cats)
 • Er vegetarianer
  (I am a vegetarian)
 • Mitt favorittband er Biffy Clyro
  (My favourite band is Biffy Clyro)
 • Coldplay kommer på en god andreplass
  (Coldplay comes second)
 • Har studert i Bergen og England
  (I have studied in Bergen and England)
 • Har to tatoveringer og syv piercinger
  (I have two tattoos and seven piercings)
 • Jeg elsker cantaloupemelon
  (I love cantaloupe melon)

 

meg
This is me. Hello!

 

// For those of you that does not know me. I am Benedicte. Soon 23yo. I am a graphic designer currently looking for a job. Love being creative and have a lot of creative hobbies. That is why I made this blog and I will be posting once a week every Sunday.

Har du noen spørsmål om meg?
// Do you have any questions about me? 

– B.

6 thoughts on “Introduction”

 1. Åh. Digge sånne “get to know me” lister. Og kult bilde av deg Benedicte 😀

  // Tusen takk, det betyr så mye for meg å hørra no sånn som det du skreiv te meg. Virkelig. Mange klemmer sendes tebake te deg gjennom skjermen ❤

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s