Video: Kristiansund, Smøla, Oslo

(English below) 

Denne uka har jeg reist litt! På mandag dro jeg til Kristiansund med en gjeng hvor vi ble vist rundt litt blant annet på vakre Smøla! Aldri vært på Nordmøre før så det var absolutt en opplevelse. Elsker å dra til nye steder i Norge, vi har jo en fantastisk natur.

På fredag dro jeg til Oslo for å møte noen venninner og dra på konsert med bandet You Me At Six. Jeg var en stor fan av de på ungdomsskolen og å endelig få se de live var veldig kult. De var utrolig flinke og konserten av over all forventning! For en band. Må oppleves.

Jeg fikk låne GoPro-kameraet til Pappa og filmet litt av hvert. Snurr film!

// This week I traveled to Kristiansund and Smøla for the first time and it was very beautiful. I love to discover new places in Norway. On Friday I traveled to Oslo to see the band You Me At Six. I have been a fan of them since around 2008 and they were absolutely amazing live. I borrowed my dad’s GoPro-camera and filmed some of it. Enjoy!

– B.

2 thoughts on “Video: Kristiansund, Smøla, Oslo”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s