Drawing process

(English below) 

Tegning er noe jeg har alltid elsket, men aldri vært så veldig flink til. Vil ikke si jeg er noe mester i tegning per dags dato, men syntes det er veldig gøy og har forbedret meg de siste årene. Syntes det er viktig å holde på med ting man liker å gjøre, selvom man ikke er så flink. Practice makes perfect!

Tenkte å ta dere gjennom prosessen min når jeg tegner. Finnes så klart mange andre måter også. Dette er hvordan jeg gjør det.

1. Få bildet i hodet ned på arket
Bruk blyant til å lage lette linjer, gjerne geometriske former for å lage en skisse. Her er det helt greit å bruke et referanse bilde også, det gjør ofte jeg.

1

2. Linjer
Fyll inn med blyant litt mer detaljert hvordan du vil ha linjene dine. Trenger ikke være perfekt da dette fortsatt er en skisse.

2

3. Fyll inn 
Fyll inn med det du ønsker å tegne med. Her på bildet har jeg brukt en tombow tusj (personlig favoritt), men bruk gjerne andre ting som blekk, penn, pensel etc.

3

4. Detaljer
Det er individuelt hvor mange og hvordan du vil ha detaljene dine. Alle har sin forskjellige stil. Jeg er personlig veldig glad i å fylle inn med linjer som jeg har gjort på tegningen her. Bruk gjerne farger også. Vannmaling er gøy!

4

Voila! Vanskeligere er det ikke. Det er viktig å ikke være så opphengt i at det skal være perfekt og at du skal være like flink som alle andre. Fordi alle har forskjellige ferdigheter og stiler. Jeg har mange skeive streker og forskjellig trykk på tusjen, men slike ting kan bidra til å gjøre din tegning unik.

Neste gang skal jeg vise dere hva du kan gjøre med denne tegningen digitalt!

 

// Drawing is something that I have always loved doing, but never been very good at. I think that it is important to have a hobby that you love, even thought you are not so good at it, you can always learn! In this post I take you through my drawing process. My drawings are not perfect, but that is ok. We should stop comparing ourselves to others and make the imperfections rock. Next time I will show you how to digitalise this drawing! Stay tuned.

– B

4 thoughts on “Drawing process”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s