Jeg vil bli god på…

Hvor skal jeg starte? Det er så mye jeg vil bli god på! Jeg elsker å lære nye ting og lærer nye ting nesten hver dag. Her kommer fem ting jeg har lyst til å bli god på, eller bedre på.

1. Kalligrafi
Jeg elsker kalligrafi! Aah. Ikke bare er det utrolig flott å se på, men det finnes så mange forskjellige stiler. Jeg har de siste to årene vært veldig opptatt av moderne kalligrafi (noen kaller det også brushlettering) og etter jul begynte jeg for alvor å øve på denne stilen. Har også kjøpt meg en fin dip pen og blekk til klassisk kalligrafi. Jeg har kommet langt på bare noen måneder, men har også mye igjen å lære!

1

2. Lese bøker
Jeg er den typen som leser et kapittel eller to av en bok, så glemmer jeg den bort og tar den kanskje opp igjen om et halvt år. Jeg er virkelig dårlig på å lese bøker. Syntes egentlig det er veldig gøy, men jeg sliter med å sette meg ned å kose meg med en bok. Er så mye jeg blir distrahert av. Også syntes jeg det er mye lettere å sette seg ned for å kikke på en serie enn å lese en bok. Trist! Men tror det er slik for mange om dagen. Har store planer om å kjøpe en del design-bøker når jeg får litt mer penger. Det er jo noe som virkelig interesserer meg så kanskje det blir litt mer stas å lese da.

4

3. Ta flere bilder
Da jeg gikk på medier og kommunikasjon på VGS hadde jeg allerede store planer om å bli fotograf. Så ble jeg introdusert for grafisk design og poff så var jeg hekta. Foto har lenge vært en hobby og jeg elsker å ta bilder og redigere dem, men gjør det alt for sjeldent. Så nå er det snart på tide å tørke støv av kameraet mitt og knipse mer!

_MG_0779

4. Personlige prosjekter
Jeg eeeelsker å holde på med personlige prosjekter! Jeg har nettopp fått meg pult på rommet så nå har jeg endelig min egen lille plass. Omtrent hver dag popper det opp nye prosjekter i hodet mitt jeg har lyst til å utføre. Det jeg må bli flinkere til er å fullføre et prosjekt før jeg begynner på et nytt. Jeg har nettopp skrevet en lang liste med prosjekter jeg vil begynne på, så det er en bra start!

3

5. Tegne
Jeg kan tegne og har min egen stil. Er derimot ikke så veldig flink og ønsker absolutt å bli bedre. Det jeg burde øve mer på er enkle ting som munn, øyne, nese osv. Så har jeg også lyst til å sette meg ned og bare fylle flere ark med forskjellige øyne for eksempel. Men også prøve ut nye ting og bli flinkere til å tegne dyr og planter. Det går mye i ansikter for tiden. Practise makes perfect!

2

Her var noen av de tingene jeg ønsker å bli god/bedre på! Hva med deg?

 

Dette innlegget er en del av en bloggutfordring jeg er med på hvor vi har ett nytt tema hver uke og ukens tema er “Jeg vil bli god på”.

Ta gjerne en titt på de andre som er med på utfordringen: 

Julie Eilén  ♦ Renate ♦ Lisa ♦ Tine Katrine ♦ Anniken ♦ Sunniva ♦ Ester Maria ♦ Mari Sunniva ♦ Inger Helgestad

 

– B

10 thoughts on “Jeg vil bli god på…”

 1. Masse kreativt og fint du har lyst å bli bedre på! Jeg har også lyst til å bli bedre på å ta bilder, etter at jeg ble ferdig på vgs har det samlet seg litt støv på kameraet mitt, men nå til sommeren tenker jeg at jeg må begynne å ta det med hvor jeg reise i stedet for å nøye meg med mobilen 🙂

  Like

 2. Er det du som har tatt det bildet under “ta flere bilder”? Wow, det var sykt fint! Vil anbefale å sette seg ned med en bok i stedet for å se på Netflix en kveld, det er skikkelig avslappende og godt!

  Like

 3. Gøy å se at du har mål om å bli bedre (selv om du allerede er kjempeflink på det aller meste). Jeg har og lyst å bli bedre til å ta bilder! Vi får ta masse bilder sammen i sommer 😀

  Like

 4. Åh. Eg elske kalligrafi. Det e så fint. Det har eg og lyst te å bli god på ein dag.

  // Tusen takk, det betyr mye for meg å hørra ❤

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s