I can’t explain why

Hallo flotte lesere!

Denne uka har jeg laget en liten videosnutt til dere. Tenkte jeg skulle vise prosessen bak det jeg har laget. Dette innlegget er fra bloggutfordringen jeg er med på og ukas tema er kjærlighet. Jeg var veldig usikker på hva jeg skulle skrive om. Hva er kjærlighet? Hva elsker jeg?

I stedet for å tenke mer på det så satt jeg meg ned for å se på en av mine favorittserier Adventure time. Ja, jeg er kanskje litt barnslig, men det er en kjempe morro serie! Hovedpersonen Finn the human må være verdens herligste karakter.

“I can’t explain why, but I’ve never felt this way and I think we should be together.” sier Finn til flame princess. Smelt! De er så skjønne sammen. Jeg syntes denne quoten var så sukkesøt at jeg måtte lage noe ut av den og dette er resultatet!

IMG_8214

gif

 

Dette innlegget er en del av en bloggutfordring jeg er med på hvor vi har ett nytt tema hver uke og ukens tema er “Kjærlighet”.

Ta gjerne en titt på de andre som er med på utfordringen: 

Tine Katrine ♦ Anniken ♦ Sunniva ♦ Ester Maria ♦ Mari Sunniva ♦ Inger

 

Hva er din favorittserie? 

– B

6 thoughts on “I can’t explain why”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s