New in

Jeg har kjøpt et par nye ting i det siste som jeg er fornøyd med og tenkte å vise det til dere om dere trenger noe tips!

Penner
For dere som kjenner meg eller følger meg på instagram så vet dere at jeg er veldig glad i å skrive for tiden med fine penner. Jeg hadde nettopp bursdag og tenkte å kjøpte et par nye penner som gave til meg selv. Hadde egentlig planer om å kjøpe en oblique kalligrafi pen, men den var de utsolgt for så da ble det disse søte pennene! #pennerd

 

1

(f.v) Pentel Refill Cartridge: Jeg ble så glad når jeg så denne! Ante ikke at det fantes refills til Pentel brushpens. Har hatt lyst til å kjøpe ny men de koster rundt 100kr så en refill til 29kr var perfekt.

Akashiya Sai ThinLine brush pen: Har aldri hørt om dette merket før, men jeg syntes den så grei ut så hvorfor ikke! Den er ikke så god til å skrive med, men liker å tegne med den. Har tegnet denne tegningen med den.

Pentel Fude Touch Brush Sign Pen: Jeg har allerede denne i svart og digger den, så da jeg fant de i sølv og gull måtte jeg bare teste de. Litt skuffa ettersom de er mer som grå og brun/oransje, men kommer absolutt til å bruke de!

Alle pennene på bildet er kjøpt på hobbyhimmelen.

2

(f.v) Tombow Fudenosuke Brush Pen – Hard: All time favoritt penn. Jeg faller alltid tilbake til denne. Den er lett og enkel å bruke og gjør jobben rett og slett.

Tombow Fudenosuke Brush Pen – Soft: Denne er ganske lik den med hard tip, bortsett fra at den er litt mykere å skrive med, suprise!

Tombow Fudenosuke Brush Pen – Double Sided: Hadde egentlig ikke planer om å kjøpe den, men alle tre kom i en pakke så da fikk jeg denne også. Den er god til å både skrive og tegne med.

Pennene på bildet er kjøpt sammen på ebay – 127kr

3

Daler Rowney Calligraphy paper: Dette har jeg ikke fått muligheten til å bruke enda siden jeg ikke har gjort så mye kalligrafi i det siste. Men det virker som papiret har bra kvalitet og jeg gleder meg til å prøve det.

Kjøpt på Hobbyhimmelen – 120kr

4

Årets vakreste bøker 2017: Denne har jeg ikke kjøpt, men fikk den i posten fordi jeg er medlem i Grafill. Den viser sååå mange flotte bøker med nydelig design. Ikke bare er innholdet flott, men layouten og papiret er så behagelig. #papirnerd

Grafill medlemskap

5

Mobil stativ: Denne kjøpte jeg på ebay for 8kr! Jeg kunne ikke dy meg. Hvor søt er den ikke da? Med tanke på at den kostet 8kr så er det ikke den beste kvaliteten, men veldig grei liten sak man kan ha i veska når man skal møte venner og vil ta et gruppebilde.

Kjøpt på Ebay – 8kr

 

Så her var et par av mine siste kjøp! Som dere sikkert forstår så er jeg ikke typen til å vise frem klær og sminke jeg kjøper. Fordi 1. Dette er ikke en rosablogg, dette er en kreativ blogg. 2. Min interesse for klær/sminke er ikke like stor som den kreative interessen min. Håper dere likte innlegget og si gjerne ifra om dere vil ha fler av de i fremtiden!

Hva ditt beste kjøp fra de siste ukene?
Jeg tror mitt må være tombow pennene fra ebay!

 

B

2 thoughts on “New in”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s