SOMMERFERIE

Hei alle fine følgere!

Som dere sikkert har fått med dere så har jeg hatt pause fra bloggen, også kalt SOMMERFERIE. Har satt prosjekter litt på vent og nytt sommeren for det den var verd, og det har vært en kjempefin sommer!

Dette har blant annet skjedd:

  • Konsert i Oslo med Architects
  • Stavanger med familien
  • Ravndalen Live (festival)
  • Øl, sommer og grilling med gode venner
  • Skral festivalen
  • Har blitt hundepasser
  • Telttur med bestisen

Det er noen av de fine tingene som har skjedd i sommer. For de som kjenner meg så har jeg alltid tusen prosjekt på en gang, og i sommer har jeg startet et nytt prosjekt med min barndomsvenninne Tessa. Vi har nemmelig startet en YouTube-kanal sammen! Det er noe vi har tenkt på lenge, og endelig har fått til. Det er litt kleint, men vi har det veldig gøy når vi lager videoene, så da er det verd det. Sjekk ut kanalen vår HER og kikk under for å se den siste videoen vår.

Abonner gjerne så blir det mindre kleint for oss!

Utenom å ha startet en en YouTube-kanal så har jeg fått tegnet litt i det siste. Det kan du sjekke ut på instagram HER. Jeg har også eeendelig fått startet å øve på store bokstaver med kalligrafien! Har kjøpt meg en billig printer på elkjøp og fått printet guides, så nå skal det øves!

IMG_1326

 

Hva har du gjort i sommer?

– B

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s